fbpx

2. nacionalna poljoprivredna konferencija “Slavonika”

Poštovani,

ovim putem pozivamo Vas da se odazovete na 2. nacionalnu poljoprivrednu konferenciju “Slavonika” koja će se održati 7. ožujka 2017. godine na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku.

Svečano otvaranje započinje u 9:30h, a samoj konferenciji prisustvovat će predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Europske banke za obnovu i razvoj, Hrvatske poljoprivredne komore, Agronomskog fakulteta u Zagrebu, udruga te brojni poduzetnici iz područja poljoprivrede. U okviru konferencije održat će se okrugli stolovi na teme “Uloga županija u razvoju poljoprivrede” i “Komasacija”, predstaviti uspješne priče lokalnih poduzetnika te raspraviti o budućnosti pojedinih grana poljoprivrede u Republici Hrvatskoj.

Kratko predavanje održat će i direktor konzultantskog poduzeća Tetida d.o.o., gospodin Simon Ferjuc, koji će uzvanicima i posjetiteljima približiti natječaje te predstaviti primjere dobre prakse iz mjera 4 i 6 ruralnog razvoja.

Detalje o predavanjima i rasporedu konferencije možete pročitati u programu koji se nalazi nastavku ovog poziva. Parking je osiguran ispred fakulteta.

Srdačan pozdrav i vidimo se na “Slavonici”!

Program 2. nacionalne poljoprivredne konferencije Slavonika